آخرین آمار کرونا در ایران تا13 تیر/ 154تن دیگر جان باختند

از میان موارد مشکوک به ابتلا به ویروس کرونا در نقاط مختلف کشورمان در ۲۴ ساعت اخیر، آزمایش 2566 تن دیگر مثبت شد تا به شمار مبتلایان «کووید-۱۹» اضافه شود؛ مبتلایانی که بسیاری شان بهبود یافته و مرخص شده‌اند، اما هنوز برخی شان بستری هستند و از ظهر دیروز تا امروز ۱۴۸۳ تن بر شمارشان افزوده شده است.

پس از شناسایی موارد مشکوک به ابتلا به ویروس کرونا در نقاط مختلف کشور و انجام تست‌های ویژه، شمار مبتلایان از 235هزار تن گذشت.

 

  

به گزارش «تابناک»؛ دکتر سیما سادات لاری، سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشورمان گفت: از ظهر دیروز تا ظهر امروز و بر اساس معیار‌های قطعی تشخیصی، دو هزار و ۵۶۶ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که یک هزار و ۴۸۳مورد بستری شدند. با احتساب این افراد، مجموع آمار مبتلایان قطعی در کشورمان به 235هزار و ۴۲۹تن رسید.

وی در ادامه گفت: در ۲۴ ساعت اخیر، 
۱۵۴ تن از مبتلایان جانشان را از دست داده‌اند؛ بنابراین، تا ظهر امروز، متاسفانه آمار جان باختگان این بیماری در کشورمان به ۱۱ هزار و ۲۶۰ تن رسیده است. همچنین تا به امروز خوشبختانه ۱۹۶ هزار و ۴۴۶ ن بهبود یافته‌اند.

لاری افزود: 
۳۱۲۳ نفر از بیماران در وضعیت شدید این بیماری قرار دارند. همچنین تا کنون یک میلیون و ۷۴۴ هزار و ۹۵۸ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است



وی ادامه داد: استان‌های خوزستان، کردستان، کرمانشاه، هرمزگان، بوشهر، خراسان رضوی و ایلام در وضعیت قرمز قرار دارند. استان‌های تهران، فارس، مازندران، همدان، زنجان، سیستان و بلوچستان و البرز در وضعیت هشدار قرار دارند.

 

بر پایه آمار‌های ۲۴ ساعت اخیر، «نرخ مرگ» در کشورمان ۵.۴ درصد است که با نرخ مرگ در جهان، یعنی ۷.۸   درصد فاصله دارد و به همین تناسب، «نرخ بهبود» در ایران ۹۴.۶ درصد است که وضعیتی امیدبخش نشان می‌دهد.


نامه‌ای که در پی افزایش موارد ابتلا و مرگ و میر این بیماری در کشورمان در روز‌های اخیر به رشته تحریر در آمده و ضمن تاکید بر نگرانی از اوج گیری دوباره بیماری و افزایش «مناطق قرمز» در کشور، تداوم این وضعیت را «علاوه بر آسیب جانی و سلامت مردم، موجب هدر رفتن زحمات ارزشمند جامعه خدوم پزشکی کشور و فرسودگی کادر درمان» خوانده است.

 

آقای روحانی، در روند فعلی مبارزه با کرونا بازنگری کنید!

 

تاکید بر نکاتی که از همان روز‌ها و هفته‌های نخست شیوع ویروس کرونا در کشورمان در اسفندماه سال گذشته موکدا مطرح می‌شد و بسیاری از مردم هم تلاش داشتند با یادآوری شان به یکدیگر، الزام بر ماندن در خانه را ترویج کرده و به این وسیله از شیوع بیشتر ویروس و نتایج آن یعنی افزایش مرگ و میر و فرسودگی کادر درمان پیشگیری به عمل آورند.